Jambalaya Mix

Jambalaya Mix
Jambalaya Mix to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 40%. Spróbuj Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, Domowe Białe Ciasto Mix, oraz Mix & Match Veggie Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki; przechowywać w szczelnym pojemniku.
2
Uwaga: użyliśmy przerobionego ryżu wujka Bena.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Jambalaya: Przynieść Jambalaya
4
Wymieszać, 3 szklanki wody i 1 (8-uncja) może sos pomidorowy do wrzenia w holenderskim piekarniku. Wymieszać 1 szklankę posiekanego gotowanego kurczaka i 1 szklankę posiekanej gotowanej szynki lub wędzonej kiełbasy. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Mieszanka Santiago Ruiz Albarino z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Santiago Ruiz Albarino Blend
Jasne i jasnożółte. Intensywny i złożony aromat owoców (jabłko, gruszka, morela), ziół (werbena cytrynowa, anyż) i nut mineralnych. Pełna, owocowa złożoność powraca w połączeniu z mineralnością mokrego kamienia na podniebieniu przed długim i ostrym wykończeniem. Połączenie pięciu rodzimych odmian winorośli z Rias Baixas sprawia, że jest to wino o wyjątkowym charakterze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn