Jambalaya Jenny
Jambalaya Jenny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.56 za porcję. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Making Fudge with Jenny and Heidi, Słynny ogórek Pani Jenny Benedict, oraz Słodka uczta pod prysznic dla nowego dodatku Jenny!.
Instrukcje
Wybierz ustawienie średnio-wysokie na patelni elektrycznej; rozgrzać olej w gorącej patelni. Cebulę ugotować na oleju do miękkości. Wymieszać z pomidorami, kurczakiem i kiełbasą. Doprawić czosnkiem w proszku, ostrym sosem, solą i pieprzem. Wymieszać z ryżem, wlać bulion i dodać krewetki.
Pokrywa patelnia elektryczna. Gotować w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez około 20 do 25 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.