Jambalaya
Przepis Jambalayan jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Na 1,25 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parboiled ryż, sól, rosół z kurczaka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jambalaya Jednopalczasta, Jeg Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-quart holenderski piekarnik z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. W holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę około 2 minut, stale mieszając, aż zbrązowieje.
Kiełbasę wyjąć z pieca holenderskiego; odstawić na bok.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu i sosu pieprzowego.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać z ryżem; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 20 minut.
Wymieszać z kiełbasą; podgrzewać do nagrzania.
Podawać z sosem pieprzowym.