Jamajskie Hamburgery Jerk
Jamaican Jerk Burgers takes around 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Przepis ten zachwycił 315 osób. Ten przepis z prostych przepisów wymaga octu, soku z limonki, majonezu i zmielonego imbiru. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa, Jamajski Jerk Indyk Hamburgery Z Tropikalnych Owoców Salsa, oraz Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk.
Instrukcje
Dodać mieszankę szarpać: w maszynce, umieścić ocet, woda, chili, zielona cebula, czosnek, tymianek, ziele angielskie, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir, melasa, 1/2 łyżeczki każda z soli i pieprzu. Pulsuj, aż drobno posiekasz.
Jeśli nie masz robota kuchennego, drobno zmielić chili, czosnek i zieloną cebulę.
Składniki wymieszać w misce.
Dodać paszteciki: za pomocą rąk, delikatnie wymieszać mieszaninę szarpać z mielonej wołowiny w dużej misce, aż tylko włączone. Nie mieszać nadmiernie.
Kształt na paszteciki, o grubości około 1/2 cala i szersze niż średnica bułki hamburgerowej.
Chill paszteciki: Chill o 30 minut lub aż będziesz gotowy do gotowania. (Pamiętaj, aby nosić rękawiczki podczas pracy z przyprawą jerk lub dokładnie umyć ręce wodą z mydłem po pracy.)
Zrobić surówkę: w średniej misce delikatnie wymieszać kapustę, czerwoną cebulę, tymianek, majonez, sok z cytrusów, skórkę, sól i pieprz.
Grilluj hamburgery jerk: przygotuj grill gazowy lub węglowy do gotowania na wysokim bezpośrednim ogniu.
Placki umieścić na czystym, dobrze naoliwionym ruszcie grillowym. Grillować hamburgery przez około 5 minut na stronie. Nie naciskaj na hamburgery podczas gotowania. Jeśli nie masz grilla, możesz użyć patelni do grillowania lub żeliwnej patelni.
Hamburgery podawać z surówką, z bułeczkami hamburgerowymi lub bez.