Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa

Need a dairy free main course? Jamajski Jerk hamburgery z indyka z salsą papaja-Mango może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jamajski Jerk Indyk Hamburgery Z Tropikalnych Owoców Salsa, Pieczony jamajski kurczak Jerk z salsą Mango, oraz Jamaican Jerk Salsa z łososiem i ananasem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 7 składników.
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut.
Przygotować grill do średniego ciepła.
Aby przygotować hamburgery, połącz 1 szklankę cebuli i 5 kolejnych składników (cebula przez białko jaja), dobrze mieszając.
Dodać indyka; dobrze wymieszać do połączenia. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1-cal grubości patty. Przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut.
Lekko pokryć paszteciki sprayem do gotowania; umieścić na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill 7 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Przetnij rolki na pół poziomo.
Miejsce rolki, Wyciąć Boki w dół, na stojaku do grillowania; grill 1 minutę lub do lekko tosty.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej rolki; top z 1/2 szklanki salsy i górnej połowie rolki.