Jamajski Chleb Bananowy

Jamajski Chleb Bananowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać jamajski chleb bananowy spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, jajko, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jamajski Chleb Bananowy, Jamajski Czerwony Snapper z smażonym bananem, oraz JAMAICAN COCO BREAD.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz 8 x 4-calowy bochenek patelni z sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Umieścić 2 łyżki zmiękczonego masła i sera w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj 1 szklankę cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Dodać jajko; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Zważyć lub lekko łyżką 9 uncji mąki (około 2 szklanki) do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Połączyć banana i 5 kolejnych składników (przez waniliowy); dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BananBanan
9
Dodać mieszankę mąki i bananów na przemian do mieszanki masła. Wymieszać 1/4 szklanki orzechów pekan i 1/4 szklanki orzechów kokosowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
BananBanan
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Wlać ciasto do przygotowanej patelni; piec w 375 przez 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Ostudzić na patelni 10 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Ostudzić lekko na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
13
Połącz brązowy cukier i 2 łyżeczki masła, sok z limonki i rum w rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować 1 minutę; stale mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MasłoMasło
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 2 łyżki każdy pekan i Kokosowe; łyżka na bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn