Jamajska zupa z szynki i fasoli

Jamajska zupa z szynki i fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jamajskiej szynki i zupy fasolowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę shoepeg, bulion z kurczaka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jamajska zupa z szynki i fasoli, Jamajska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Mieszać w refried fasoli, zarówno puszki kukurydzy, chiles, salsa, bulion i szarpać przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
Fasola RefriedFasola Refried
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z szynką, oliwkami i sokiem z limonki. Gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę kwaśnej śmietany i plasterek limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn