Jamajska zupa z szynki i fasoli

Jamajska zupa z szynki i fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jamajskiej szynki i zupy fasolowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę shoepeg, bulion z kurczaka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jamajska zupa z szynki i fasoli, Jamajska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Mieszać w refried fasoli, zarówno puszki kukurydzy, chiles, salsa, bulion i szarpać przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
Fasola RefriedFasola Refried
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z szynką, oliwkami i sokiem z limonki. Gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę kwaśnej śmietany i plasterek limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn