Jamajska zupa z czerwonej fasoli i ryżu

Jamajska zupa z czerwonej fasoli i ryżu
Jamaican red Beans and Rice Soup to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka boczku, fasoli, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Jamajska Czerwona Fasola I Ryż, oraz Nava ' S Jamaican inspirowane czerwoną fasolą i ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek i cebulę ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podczas boczek mieszanki gotuje, umieścić bulion w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać gorący bulion i szarpać przyprawy do mieszanki boczku. Fasolę wymieszać, lekko zmiażdżyć. Przykryć; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 minut. Wymieszać z ryżem; przykryć i dusić 3 protokół. Zupa z kadzi równomiernie na 4 miseczki; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
4
Serwuj Teraz lub później
5
Przygotuj tę szybką zupę i podziel ją na małe, płytkie pojemniki z pokrywkami, aby zapewnić szybkie chłodzenie w lodówce i łatwe przenoszenie. Zużyć w ciągu 3 do 4 dni po ugotowaniu lub zamrażać do 6 miesięcy. Aby zapewnić bezpieczny transport, zapakuj zupę do izolowanej torby na lunch z żelowymi opakowaniami, aby utrzymać ją w chłodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn