Jamajska zupa z czerwonej fasoli i ryżu
Jamaican red Beans and Rice Soup to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka boczku, fasoli, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Jamajska Czerwona Fasola I Ryż, oraz Nava ' S Jamaican inspirowane czerwoną fasolą i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek i cebulę ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 2 minuty.
Podczas boczek mieszanki gotuje, umieścić bulion w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Dodać gorący bulion i szarpać przyprawy do mieszanki boczku. Fasolę wymieszać, lekko zmiażdżyć. Przykryć; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 minut. Wymieszać z ryżem; przykryć i dusić 3 protokół. Zupa z kadzi równomiernie na 4 miseczki; posypać kolendrą.
Przygotuj tę szybką zupę i podziel ją na małe, płytkie pojemniki z pokrywkami, aby zapewnić szybkie chłodzenie w lodówce i łatwe przenoszenie. Zużyć w ciągu 3 do 4 dni po ugotowaniu lub zamrażać do 6 miesięcy. Aby zapewnić bezpieczny transport, zapakuj zupę do izolowanej torby na lunch z żelowymi opakowaniami, aby utrzymać ją w chłodzie.