Jamaican Jerk Turkey Wraps

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać jamajski Szarpanie indyka okłady spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka polędwiczek z piersi indyka, SOS colesław, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa, Jamajski Jerk Indyk Hamburgery Z Tropikalnych Owoców Salsa, oraz Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić mieszankę colesław, pomidor, sos colesław, jalapeno i musztarda; odstawić.
Natrzeć przyprawy na polędwiczki z indyka. Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; za pomocą długich szczypiec, pocierać na stojaku do grilla, aby lekko pokryć. Grill indyka, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła 8-10 minut z każdej strony lub do termometru czyta 165°.
Tortille Grill, odkryte, na średnim ogniu 45-55 sekund z każdej strony lub do ogrzania. Cienko pokroić indyka; umieścić na środku tortilli. Top z mieszanki coleslaw i roll up.