Jamaican Jerk Paste

Jamaican Jerk Paste
Jamaican Jerk Paste może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 48 i kosztuje 2 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, Jamaican Mokre Jerk Rub, oraz Jamaican Jerk Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
2
Usunąć i wyrzucić nasiona i membrany z 3 ćwiartek pieprzu; pozostawić nasiona i membrany nienaruszone w pozostałej ćwiartce pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Umieścić pieprz i pozostałe składniki w mini chopper, i proces, aż utworzy się cienka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn