Jamaican Jerk Chicken
Jamaican Jerk Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 501 kalorii, 41g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać łyżeczki tymianku, sok z limonki, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jamaican Jerk Chicken, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 13 składników w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 24 godziny.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy na 1 stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą.
Umieść stojak na grillu. Ułóż kurczaka na pustej stronie i grilluj, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 30 minut lub do zakończenia.
* 1 łyżka stołowa ostrego sosu habanero może być podstawiona do papryki habanero chile.
** 4 funty kawałków kurczaka można susituted dla całego kurczaka.