Jamaican Jerk Chicken
Przepis Jamaican Jerk Chicken może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 1 godzina i 5 minut. To danie główne ma 1084 kalorie, 147g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.43 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, mielony imbir, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Chicken for Two, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 8-calowej patelni na średnim ogniu do gorąca. Pozostałe składniki z wyjątkiem kurczaka gotować w oleju około 2 minut, często mieszając, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna; ostudzić.
Umieść kurczaka i mieszankę papryki w płytkim naczyniu szklanym; włącz kurczaka do płaszcza z mieszaniną pieprzu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 3 godziny, obracając kurczaka od czasu do czasu.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Przykryć i grill kurczaka 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż sok nie jest już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.