Jamaican Beef Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Jamajska wołowina Stir-Fry może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rum, zieloną cebulę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.
Instrukcje
Częściowo zamrozić stek; wyciąć tłuszcz ze steku. Pokrój stek po przekątnej ziarna na paski o szerokości 1/4 cala.
Rum i kolejne 7 składników połączyć w małej misce, dobrze wymieszać i odstawić.
Pokryć wok sprayem do gotowania; skropić olej wokół górnej części wok, boki powłoki.
Ciepło średnio-wysokie (37
przez 2 minuty lub do gorąca.
Dodaj stek, i stir-fry 5 minut lub aż rumiane.
Wyjąć z wok; dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych i odstawić. Wytrzyj woka do sucha ręcznikiem papierowym.
Płaszcz wok z sprayem do gotowania.
Dodaj zielony pieprz i zieloną cebulę; Stir-fry 3 protokół.
Dodaj stek, mieszankę rumu, mango i karambolę; smażyć 1 do 2 minut lub do momentu, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Ułóż 1 szklankę sałaty na każdym z 4 pojedynczych talerzy do serwowania. Łyżka 1 szklanka mieszanki stek w środku każdej porcji.