Jalapeño-Sałatka Kukurydziana
Jalapeño-Sałatka kukurydziana może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 44 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, kukurydza pełnoziarnista, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Żywa Sałatka Kukurydziana Z Jalapeño Vinaigrette, Sałatka ziemniaczana z kukurydzą i Jalapeno Vinaigrette, oraz Grillowana kukurydza, Jalapeño i brzoskwiniowa Sałatka z komosy ryżowej.
Instrukcje
Umieść kukurydzę w durszlaku i spłucz zimną wodą do rozmrożenia; odcedzić.
Połącz wszystkie składniki w misce; dobrze wrzucić.