Jalapeño i Lime Refried Beans
Jalapeño i Lime Refried Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka skórki z limonki, jalapeño, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Johnny Jalapeno ' s easy Refried Beans, Kolendra i fasola z limonką, oraz Ekstra pikantna fasola i sałata, pomidory i limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę odsączyć; wstawić do wolnej kuchenki.
Dodać cebulę i rozgnieciony czosnek.
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Gotować, pod przykryciem, aż fasola będzie miękka, około 4 godzin na wysokiej lub 6 na niskiej.
Fasola odsączyć, rezerwując płyn. Użyj zacieru ziemniaczanego, blendera do ciast lub widelca do pracy mieszanki fasoli na grubą, pulpy masę.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać mielony czosnek i jalapeo. Gotować, często mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 minut. Wymieszać w mieszaninie puree i gotować do ogrzania przez, o 5 protokół.
Dodaj małe ilości zarezerwowanego płynu do gotowania na cienkie według uznania.
Mieszanina powinna mieć konsystencję grubych puree ziemniaczanego.
Wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z limonki i skórką. Obficie doprawić solą i pieprzem. Top z queso fresco i posiekanej kolendry, w razie potrzeby.