Jalapeã±o Popper Quiche
Jalapeã±o Popper Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1609 kalorii, 28g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz ser cheddar, sól, jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jalapeño Popper Grillowana kanapka z serem, Jalapeno Popper Quiche, oraz Cheddar-Jalapeã±o Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Serek rozprowadzić na dnie skorupy ciasta i posypać pokrojonymi w kostkę jalapenos.
Podgrzej mleko i śmietanę na średnim ogniu, aż tuż przed zagotowaniem, około 5 minut i wlej do dużej miski.
Jajka wlać do rozgrzanej śmietany, ciągle mieszając.
Wymieszać z papryką i solą.
Wlać mieszaninę do płyty ciasta i piec w nagrzanym piekarniku 177° przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika, ułożyć plastry jalapeno na wierzchu, posypać serem i piec, aż ser się stopi i zmieni kolor na złoty, o 15 protokół.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.