Jalapenos Nadziewane Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać boczek zawinięte Nadziewane Jalapenos spróbować. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ser cheddar, mielona kiełbasa, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boczek Zawinięty Nadziewane Jalapenos, Guacamole Faszerowane Boczkiem Zawinięte Jalapenos, oraz Boczek Zawinięty Truskawkowe Nadziewane Jalapenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić wzdłużnie cięcia w każdym jalapeno, o 1/8 W. głęboko; usunąć nasiona.
Połączyć kiełbasę i ser; rzeczy do jalapenos. Zawiń każdy z kawałkiem boczku; zabezpiecz wykałaczkami.
Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Umieść jalapenos na patelni; grill, przykryty, na pośrednim średnim ogniu przez 17-20 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do nadzienia odczytuje 160°. Grill, pod przykryciem, na bezpośrednim ogniu 1-2 minuty dłużej lub aż bekon będzie chrupiący.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Totus Tuus Cava. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.