Przepis Jalapeno Shrimp Popper Cupcakes jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, pastę pomidorową, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Kukurydziane Jalapeno Popper, BBQ Chicken Jalapeno Popper Cupcakes, oraz Jalapeno Popper Pizza z krewetkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. za pomocą trzepaczki połącz mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier i proszek do pieczenia w dużej misce. W średniej misce, połączyć maślankę, marynowany sok jalapeno, marynowane i freshjalapenos, jajka i masło. Drewnianą łyżką mieszaj mokre składniki do suchego, aż większość grudek się rozpuści. Nie przeginaj! Złożyć w tartym Cheddar. Linia dwa 2 tuziny mini-cupcake patelnie z jadalnej soi papierowe owijki (lub użyć papierowe owijki). Nie trzeba spryskiwać patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pokroić Na Kawałki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Napełnij przygotowane Patelnie ciastem w trzech czwartych sposób, używając małej miarki do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
3
Bakeuntil wykałaczka wyjdzie czysty, około 9 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Wyjmij babeczki z patelni, gdy ostygną w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
5
Podgrzać galaretkę jalapeno w małym garnku, aż się stopi. Za pomocą pędzla do ciasta, glazury babeczki z galaretką jalapeno, upewniając się, aby nie Glazury opakowania. Odstawić do montażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Jalapeno
Pokroić Na Kawałki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
W przypadku musu: w dużej misce, ubić zimny serek za pomocą miksera ręcznego, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj pastę pomidorową, pasta z krewetek, SOS jalapeno i czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Ostry Sos
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Belacan
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Wymieszać, aż do całkowitego wchłonięcia. Smak i dostosować przyprawy. (Nie trzeba dodawać soli! Pasta krewetkowa jest wystarczająco słona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Belacan
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Umieścić w torbie z ciastem wyposażonym w małą gwiazdkę i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do złożenia.
Heata duża nonstick saute patelnia natryskiwana cienką warstwą oleju natryskowego średniego ciepła. Palcami układaj w jednowarstwowe koła o średnicy 1 cala (około 1 łyżki stołowej) parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podgrzewaj, aż bąbelki i są złotożółte na brzegach. Ostrożnie wyciągnij z patelni łopatką, udaj się na silikonową matę do pieczenia i rezerwy, aż będą gotowe do dekoracji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Połącz 3 szklanki cukru i 1/2 szklanki wody w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż temperatura osiągnie 230 stopni F na termometrze cukierków, o 3 protokół. W rękawiczkach, przetnij jalapenos wzdłuż na paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieścić w średnim garnku i przykryć 4 szklankami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podgrzewaj wysoko, aż woda się zagotuje. Pozostawić do wrzenia, aż papryka są żywe zielone, ok. 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść do syropu cukrowego. Gotować na wolnym ogniu, aż jalapenos będą miękkie do ukąszenia, blister i szmaragdowo zielony, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Wyjąć z syropu. Przykryć blachę do pieczenia z pozostałymi 3 szklankami cukru i zwinąć jalapenos, aż zostaną pokryte cukrem. Pozostawić do wyschnięcia w cukrze do twardości. Odstawić do montażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Pasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Dla krewetek: rozmrozić, opłukać, osuszyć i poklepać krewetki na sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Podgrzać dużą nieprzywierającą patelnię saute rozpyloną lekko natryskiem oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj galaretkę jalapeno i ciepła do cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Jalapeno
8
Dodaj krewetki i wrzucić do ogrzanego przez i dokładnie oszklone. Odstawić do ostygnięcia lub roztopią pikantny mus z serem śmietankowym. Rezerwa na montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Do Montażu: Rur glazurowane babeczki z serem śmietankowym musem z krewetek pomidorowych. Top z serem tuile, smażone krewetki szkliwione i zakończyć kandyzowanym jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Pokroić Na Kawałki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Podawać na małym przezroczystym plastikowym talerzu.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.