Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa

Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa
Przepis Jalapeno-Jack Polenta ciasta z kolendry kukurydzy Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 5 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ząbek czosnku, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto kukurydziane Jalapeno z salsą z awokado, Placki Kukurydziane Jalapeño Z Salsą Z Awokado, oraz Kolendry Kukurydziane Z Pieczoną Salsą Z Cukinii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn