Jak zrobić łatwą francuską zupę cebulową

Jak zrobić łatwą francuską zupę cebulową
Jak zrobić łatwy Francuski zupa cebulowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 3433 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, sherry, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Łatwa Francuska Zupa Cebulowa, Łatwa Francuska Zupa Cebulowa, oraz Łatwa Francuska Zupa Cebulowa.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu. Cebulę gotować z solą, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i złocista, około 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać w Gałązkach tymianku i liściu laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3
Wlać wino sherry i ocet sherry i wymieszać z czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4
Wlać bulion wołowy, bulion z kurczaka i wodę. Wymieszać, aby połączyć i pozostawić zupę na wolnym ogniu delikatnie przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Zupa z kadzi na żaroodporne krokiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Umieść plasterek opiekanej bagietki na wierzchu każdego crock, i posypać 1 uncja rozdrobnionego sera Gruyere na porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
BagietkaBagietka
7
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Umieścić wypełnione crocks na blasze do pieczenia, i dusić, aż ser jest złoty i bąbelkowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn