Jak zrobić zapas

Jak zrobić zapas
Jak zrobić zapas może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka tymianku, marchew, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jak zrobić bulion wołowy, Jak zrobić zapasy skorupiaków, oraz Jak zrobić pieprzową szynkę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka, cebulę, marchew, seler, czosnek, tymianek i liść laurowy w dużym garnku; wlać wodę do garnka. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia mieszaniny. Po gotowaniu usuń pianę lub zanieczyszczenia, które gromadzą się na powierzchni wody i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Delikatnie gotuj mieszaninę na małym ogniu przez 12 godzin, odtłuszczając dowolną pianę w razie potrzeby.
3
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wlać wywar przez drobny sitko i przenieść do pojemników bezpiecznych dla żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn