Jak Zrobić Własny Keczup Balsamiczny

Jak Zrobić Własny Keczup Balsamiczny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jak zrobić własny Ketchup balsamiczny spróbować. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 31 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pieprzu cayenne, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ketchup Balsamiczny, Parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym, oraz Smażone cebulki z keczupem balsamicznym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia3
Magazyn