Jak zrobić sos z sera pleśniowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jak zrobić sos z sera pleśniowego spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje $1.49 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz maślankę, cukier, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, Chart House Blue Cheese Dressing-make it fresh, it tastes so good, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego.
Instrukcje
W misce umieścić majonez, śmietanę i maślankę.
Dodaj czosnek, czarny pieprz, suchą musztardę, sól, cukier, cayenne, i sos Worcestershire.
Starty ser pleśniowy wymieszać z bazą śmietanową, aby upewnić się, że jest równomiernie wkomponowany i nie zbryla się.
Przykryj miskę folią i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny (najlepiej na noc), aby skonsolidować smaki.