Jak zrobić sos z sera pleśniowego

Jak zrobić sos z sera pleśniowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jak zrobić sos z sera pleśniowego spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje $1.49 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz maślankę, cukier, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, Chart House Blue Cheese Dressing-make it fresh, it tastes so good, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
W misce umieścić majonez, śmietanę i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj czosnek, czarny pieprz, suchą musztardę, sól, cukier, cayenne, i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dokładnie ubij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Starty ser pleśniowy wymieszać z bazą śmietanową, aby upewnić się, że jest równomiernie wkomponowany i nie zbryla się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5
Przykryj miskę folią i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny (najlepiej na noc), aby skonsolidować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn