Jak zrobić prawdziwy Serek śmietankowy

Jak zrobić prawdziwy Serek śmietankowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jak zrobić prawdziwy serek spróbować. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 320 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę, płynną podpuszczkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Prawdziwi mężczyźni gotują: jak zrobić sos pomidorowy, Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!, oraz Dodać Do Przodu Czosnek Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Wlać mleko i śmietanę do dużego (6-qt) pojemnika z grubym dnem i ogrzać na małym ogniu, aż osiągnie 75 F - około 15 minut, a następnie wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Rozrusznik posypać ciepłym mlekiem i odstawić na około 5 minut, aby ponownie nawodnić. Mleko i starter wymieszać 20 pociągnięciami w górę i w dół, następnie rozcieńczyć podpuszczkę 20 pociągnięciami w górę i w dół. Przykryć i pozostawić w temperaturze pokojowej do 12 godzin, aż serwatka oddzieli się od twarogu.Wyłożyć Sito z muślinem maślanym, wlać twaróg i serwatkę, a następnie związać rogi muślinu, tworząc torbę i powiesić ją na podwyższonym haku w kuchni (używam mojego stojaka na garnki lub mojego kranu) nad umywalką, aby złapać kapiącą serwatkę. Pozostawić twaróg do powieszenia około 8 godzin-odrzucając serwatkę lub rezerwując ją do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Przełożyć napinany ser do dużej miski, ubić solą i uformować w cegły lub łyżkę do słoika i schłodzić. Powinien utrzymywać się około 2 do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn