Jak zrobić Pho

Jak zrobić Pho
Jak zrobić Pho jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, kości zupy wołowej, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść kości wołowe na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku, aż się zarumienią, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieścić cebulę na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż poczernieje i miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść kości, cebulę, imbir, sól, anyż Gwiaździsty i sos rybny w dużym garnku i przykryj 4 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić na niskim poziomie przez 6 do 10 godzin. Odcedzić bulion do rondla i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Umieść makaron ryżowy w dużej misce wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej i pozostaw do namoczenia na 1 godzinę. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i po zamoczeniu makaronu umieścić je we wrzącej wodzie na 1 minutę. Przynieś zapas na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podziel makaron między 4 miseczki do serwowania; top z polędwicą, kolendrą i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na wierzch wlać gorący bulion. Wymieszać i odstawić, aż wołowina zostanie częściowo ugotowana i nie będzie już różowa, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Podawać z kiełkami fasoli, tajską bazylią, limonką, sosem hoisin i sosem czosnkowym chile na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn