Jak zrobić Pho

Jak zrobić Pho
Jak zrobić Pho jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, kości zupy wołowej, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kości wołowe na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku, aż się zarumienią, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieścić cebulę na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż poczernieje i miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść kości, cebulę, imbir, sól, anyż Gwiaździsty i sos rybny w dużym garnku i przykryj 4 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić na niskim poziomie przez 6 do 10 godzin. Odcedzić bulion do rondla i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Umieść makaron ryżowy w dużej misce wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej i pozostaw do namoczenia na 1 godzinę. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i po zamoczeniu makaronu umieścić je we wrzącej wodzie na 1 minutę. Przynieś zapas na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podziel makaron między 4 miseczki do serwowania; top z polędwicą, kolendrą i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Na wierzch wlać gorący bulion. Wymieszać i odstawić, aż wołowina zostanie częściowo ugotowana i nie będzie już różowa, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Podawać z kiełkami fasoli, tajską bazylią, limonką, sosem hoisin i sosem czosnkowym chile na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn