Jak zrobić peklowaną wołowinę

Jak zrobić peklowaną wołowinę
Jak zrobić peklowaną wołowinę Hash jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, ziemniaków, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina Hash-It-Out, oraz Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i drobno posiekać.
3
Gotuj wołowinę na dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie się renderować. Wymieszać zieloną cebulę, sól i pieprz do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek i masło; gotować i mieszać, aż masło się rozpuści i czosnek będzie pachnący, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Wymieszaj ziemniaki, salsę i szczyptę soli do mieszanki wołowej. Pat mieszaniny w dół na patelni z łopatką i podzielić mieszankę na 4 sekcje. Gotować, bez mieszania, aż na dnie uformuje się skorupa, około 5 minut. Flip sekcje i gotować, aż ciasto tworzy się na dnie ponownie, o 5 minut więcej. Powtórz proces gotowania i przerzucania, przerzucanie co 5 minut, aż mieszanka pozostanie razem i ma złotą skórkę, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn