Jak zrobić ogórki z chleba i masła
Jak zrobić ogórki z chleba i masła wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką sól, cukier, ogórki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ogórki z chleba i masła, Ogórki Z Chleba I Masła, oraz Ogórki Z Chleba I Masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ogórki, cebulę, zieloną paprykę, czosnek i sól. Odstawić na około 3 godziny.
W dużym rondlu wymieszaj ocet jabłkowy, cukier biały, nasiona gorczycy, nasiona selera, całe goździki i kurkumę. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić płyn z mieszaniny ogórka. Wymieszać mieszaninę do gotującej się mieszaniny octu.
Zdjąć z ognia na krótko przed powrotem połączonych mieszanin do wrzenia.
Przenieść do sterylnych pojemników. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.