Jak zrobić nadziewane Lato Squash
Jak zrobić nadziewane Lato Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, paprykę, okrągłe letnie squashes i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i lekko posmarować 1 łyżeczką oliwy z oliwek.
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Wymieszać z kiełbasą i czerwoną papryką. Gotować, mieszając rozbić kiełbasę na małe kawałki, aż kiełbasa jest rumiane i papryka jest miękka i słodka, 7 do 8 minut.
Wymieszać kozi ser i mieszankę kiełbasy w misce, aż dobrze połączone. Odstawić.
Wydrążenie 3/4-cala głębokiej studni w środku każdej połowy squasha.
Umieść każdy kawałek na przygotowanej blasze do pieczenia, pokrój bok do góry. Doprawić solą i czarnym pieprzem; każdy z nich wypełnić od 1 do 2 łyżek sera i mieszanki kiełbasy. Top każdy squash z bułką tartą i lekko skropić pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie złociste, a Kabaczek miękki, około 30 minut.