Jak zrobić krem zupa kalafior może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupa. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 266 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, Krem z zupy kalafiorowej, oraz Krem z zupy kalafiorowej.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym oleju, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać czosnek i sól i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z ziemniakami, kalafiorem, rosołem z kurczaka i wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki i ziemniaki są łatwo rozbite o bok garnka, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Całe Dojrzałe Oliwki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Puree zupę za pomocą blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić pieprzem cayenne i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
4
Wlać śmietanę i mieszać do ogrzania. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Przełożyć ugotowany boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć. Wrzucić bułkę tartą w pozostałym tłuszczu boczku na patelni, i gotować na małym ogniu, aż tosty i chrupiące. Wymieszać z serem i nadal gotować, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Boczek Gotowany
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć do miski i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z boczkiem, skórką z cytryny i natką pietruszki. Wrzuć do płaszcza.