Jak zrobić karmelowe Monety czekoladowe
Jak zrobić karmelowe Monety czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 53 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, śmietany, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Małe Karmelowe Monety Toffi, oraz Dekadenckie Monety Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wlać około 1 cala wody na dno rondla i umieścić na średnim ogniu; doprowadzić wodę do duszenia i wyłączyć ogień.
Umieść miskę ze stali nierdzewnej na rondlu.
Umieść czekoladę w misce i zmiękcz na gorącej wodzie.
Umieść cukier na małej patelni na średnim ogniu i gotować, aż utworzy ciemną ciecz i zacznie bąbelkować, 7 do 9 protokół. Ostrożnie wlać śmietanę na karmelizowany cukier. Gotować i mieszać mieszaninę, aż karmelizowany cukier rozpuści się w śmietanie; natychmiast zdjąć z ognia.
Wlać gorącą śmietanę na rozgrzaną czekoladę; wymieszać szybko łopatką, aż do całkowitego włączenia.
Upuść mieszaninę przez łyżeczkę na przygotowaną blachę do pieczenia. Każdą porcję polać posypką soli morskiej. Pokrowiec z folią. Delikatnie naciśnij drugą blachę do pieczenia na monety czekoladowe do spłaszczenia. Schłodzić w lodówce do twardości. Pył z kakao.