Jak zrobić indyka Manicotti wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, sos marinara, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowane Manicotti-tak jak mama robiła, Make - Ahead Szpinak Manicotti, oraz Make - Ahead Szpinak Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce dokładnie wymieszać 2 jajka, mąkę, sól i 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, aby uzyskać bardzo gładkie ciasto. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce ciasto na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszaj indyka, ser ricotta, 1 jajko, 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano, ser mozzarella, majeranek, płatki czerwonej papryki i pietruszkę włoską w misce, aż do całkowitego połączenia. Doprawić solą do smaku.
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu i szczotkuj obficie 1 łyżeczką oliwy z oliwek lub w razie potrzeby. Zawirować o 1/4 Puchar ciasto na dnie patelni i przechylić, aby utworzyć cienki naleśnik obejmujące dno patelni. Gotować, aż dno krepy wyschnie, 60 do 90 sekund. Flip crepe i gotować, aż druga strona ma małe rumiane plamy, 60 do 90 sekund więcej. Powtórz z pozostałym cieście, aby zrobić 6 naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Naleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść naleśniki na talerz, jak je zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśniki
6
Rozprowadzić o 1/2 Puchar sos marinara na dnie naczynia do pieczenia 9x12-calowy. Za pomocą pędzla rozprowadzić około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w cienkiej warstwie po bokach naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Marinara
Oliwa Z Oliwek
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Na powierzchnię roboczą umieścić krepę z dołkami; rozprowadzić około 1/3 do 1/2 filiżanki nadzienia na krepę w linii wzdłuż środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
8
Rozwałkuj krepę nad nadzieniem i w razie potrzeby włóż końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
9
Lay wypełnione crepe do naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi naleśnikami i nadzieniem, aby zrobić 6 manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
Naleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
10
Rozłóż pozostałą 1 filiżankę sosu marinara na manicotti w linii w dół środka naleśniki, obejmujące środek 1/3 manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Marinara
Manicotti
Naleśniki
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Posypać 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano całym manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Manicotti
Ser
12
Mżawka manicotti z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
Oliwa Z Oliwek
13
Piec w nagrzanym piekarniku, aż manicotti są lekko rumiane i puffy, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Odstawić 5 minut do ostygnięcia.
15
Przed podaniem udekorować 1/3 szklanki sera Parmigiano-Reggiano i 1 łyżką natki włoskiej.