Jak zrobić indyka Manicotti

Jak zrobić indyka Manicotti
Jak zrobić indyka Manicotti wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, sos marinara, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowane Manicotti-tak jak mama robiła, Make - Ahead Szpinak Manicotti, oraz Make - Ahead Szpinak Manicotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce dokładnie wymieszać 2 jajka, mąkę, sól i 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, aby uzyskać bardzo gładkie ciasto. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce ciasto na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszaj indyka, ser ricotta, 1 jajko, 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano, ser mozzarella, majeranek, płatki czerwonej papryki i pietruszkę włoską w misce, aż do całkowitego połączenia. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Ser RicottaSer Ricotta
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MajeranekMajeranek
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu i szczotkuj obficie 1 łyżeczką oliwy z oliwek lub w razie potrzeby. Zawirować o 1/4 Puchar ciasto na dnie patelni i przechylić, aby utworzyć cienki naleśnik obejmujące dno patelni. Gotować, aż dno krepy wyschnie, 60 do 90 sekund. Flip crepe i gotować, aż druga strona ma małe rumiane plamy, 60 do 90 sekund więcej. Powtórz z pozostałym cieście, aby zrobić 6 naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść naleśniki na talerz, jak je zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
6
Rozprowadzić o 1/2 Puchar sos marinara na dnie naczynia do pieczenia 9x12-calowy. Za pomocą pędzla rozprowadzić około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w cienkiej warstwie po bokach naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Na powierzchnię roboczą umieścić krepę z dołkami; rozprowadzić około 1/3 do 1/2 filiżanki nadzienia na krepę w linii wzdłuż środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
8
Rozwałkuj krepę nad nadzieniem i w razie potrzeby włóż końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Lay wypełnione crepe do naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi naleśnikami i nadzieniem, aby zrobić 6 manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Rozłóż pozostałą 1 filiżankę sosu marinara na manicotti w linii w dół środka naleśniki, obejmujące środek 1/3 manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
ManicottiManicotti
NaleśnikiNaleśniki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Posypać 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano całym manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ManicottiManicotti
SerSer
12
Mżawka manicotti z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
13
Piec w nagrzanym piekarniku, aż manicotti są lekko rumiane i puffy, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Odstawić 5 minut do ostygnięcia.
15
Przed podaniem udekorować 1/3 szklanki sera Parmigiano-Reggiano i 1 łyżką natki włoskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn