Jak zrobić hamburgery z indyka

Jak zrobić hamburgery z indyka
Jak zrobić hamburgery z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 42g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 483 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, garam masala, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Hamburgery z indyka Jalapeño, które będziesz robić ponownie i ponownie, Hamburgery wołowe-naucz się robić, oraz Jak zrobić wilgotne mielone hamburgery z kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mielony Indyk, bułka tarta, migdały, pasta chili, czosnek, imbir, sól, garam masala, sok z cytryny, jogurt i kolendra; dokładnie wymieszać łopatką lub czystymi rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Garam MasalaGaram Masala
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Pasta ChiliPasta Chili
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
( 23)( 23)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Uformuj mieloną mieszankę indyka w kulkę i podziel na 4 równe kawałki; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Formować każdy kawałek w patty z wilgotnymi rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu i schłodzić kotlety z indykiem, aż grill będzie gorący. Grill hamburgery z indyka, aż Patty wydaje się być gotowane o połowie drogi w górę strony, a następnie odwrócić, grillowanie z każdej strony przez około 4 do 5 protokół. Burger odbywa się, gdy powierzchnia jest popękana i soki zaczynają podnosić się na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn