Jak zrobić domową granolę
Jak zrobić domową granolę może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 327 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, brązowy cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Jak zrobić domową granolę, Jak zrobić domową granolę, oraz Jak zrobić własną granolę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia z wkładką silikonową.
Połącz brązowy cukier, syrop klonowy, olej i sól w misce.
Dodaj owies, migdały, pestki dyni i kokos.
Dobrze wymieszać, upewniając się, że wszystkie składniki są równomiernie pokryte.
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić w równej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę, mieszając co 10 do 15 minut lekko z zębami widelca tak mieszaniny tosty równomiernie i granola jest złoty brąz.
Wlać do miski i, gdy mieszanina jest jeszcze gorąca, wymieszać z porzeczkami. Super. Przechowywać w szczelnym pojemniku do momentu użycia.