Jak zrobić brzoskwiniową Melbę

Jak zrobić brzoskwiniową Melbę
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Jak zrobić brzoskwiniową Melbę może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, maliny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Jak zrobić brzoskwiniową Melbę, Brzoskwiniowa Melba, oraz Brzoskwiniowa Melba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz maliny, 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę soku z cytryny, wodę i ocet balsamiczny w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż cukier rozpuszcza się i jagody upadku, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i przecedzić do miski. Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć i przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć 2 szklanki cukru, 2 szklanki wody, 2 łyżki soku z cytryny, i podzielić wanilii w dużym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Ułóż połówki brzoskwini z pokrojonymi bokami do góry w syropie i gotuj na wolnym ogniu, aż stanie się miękki, 5 do 8 minut z każdej strony, od czasu do czasu polewając syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Przenieść do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, o 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Usuń skórki brzoskwini i podawaj każdą połówkę brzoskwini na gałce lodów w misce. Łyżka sos malinowy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dekoruj prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn