Jak zrobić Barszcz wołowy może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liść laurowy, koperek, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Jak Zrobić Barszcz Ukraiński, Barszcz kawiarniany Nataszy-zrób tę obfitą zupę o każdej porze, oraz Barszcz z wołowiną.
Instrukcje
1
Gotować goleń wołowy w dużym garnku zupy na dużym ogniu, aż rumiane, o 3 protokół na stronę; dodać wodę, cebula, marchew, seler, i liść laurowy do garnka, doprowadzić do duszenia i gotować, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, o 4 godziny. Odcedzić bulion i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń Wołowy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Połącz bulion wołowy, buraki i kapustę w dużym garnku do zupy; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż buraki będą miękkie, o 30 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać ocet, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podawać z kwaśną śmietaną i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę