Jak zrobić Barszcz wołowy

Jak zrobić Barszcz wołowy
Jak zrobić Barszcz wołowy może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liść laurowy, koperek, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Jak Zrobić Barszcz Ukraiński, Barszcz kawiarniany Nataszy-zrób tę obfitą zupę o każdej porze, oraz Barszcz z wołowiną.

Instrukcje

1
Gotować goleń wołowy w dużym garnku zupy na dużym ogniu, aż rumiane, o 3 protokół na stronę; dodać wodę, cebula, marchew, seler, i liść laurowy do garnka, doprowadzić do duszenia i gotować, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, o 4 godziny. Odcedzić bulion i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Połącz bulion wołowy, buraki i kapustę w dużym garnku do zupy; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż buraki będą miękkie, o 30 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać ocet, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podawać z kwaśną śmietaną i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn