Jak zrobić babeczki jagodowe

Jak zrobić babeczki z jagodami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 16. Przepis ten zachwycił 515 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni, Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, oraz Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 16 kubków muffinek lub linia z papierowymi wkładkami do muffinek.
Beat masło i cukier w dużej misce, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Wymieszać z jajkami, aż dobrze wymieszane.
Dodać olej roślinny, wymieszać do połączenia.
Śmietanę, mleko i skórkę z cytryny ubić na gładką masę.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w małej misce.
Wymieszać połowę mieszanki mąki z mieszaniną masła, aż do połączenia.
Dodaj pozostałą połowę mieszanki mąki i jagody do ciasta, składając razem, aż tylko połączone.
Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Umieść kubki muffin na środkowej półce nagrzanego piekarnika i piecz, aż blaty będą złote, a wykałaczka włożona do środka muffina wyjdzie czysta, około 30 minut.