Jak zrobić marynowaną czerwoną cebulę
Jak zrobić marynowaną czerwoną cebulę to bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 1 porcją. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 854 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, dash pieprz płatki, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jak Zrobić Marynowaną Czerwoną Cebulę, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Marynowana Czerwona Cebula.
Instrukcje
Blanszować cebulę: blanszować czerwoną cebulę w rondlu z wrzącą wodą przez 2 minuty.
Gotuj ocet z cukrem i przyprawami: podczas gdy woda jest podgrzewana w kroku 1, w oddzielnym rondlu połącz ocet, cukier i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj blanszowaną, odsączoną cebulę do mieszaniny octu. Dusić przez 1 minutę.
Przełożyć do szklanego słoika. Pozostawić do ostygnięcia. Będzie przechowywać kilka tygodni w lodówce.