Jak upiec ogony homara
Jak upiec ogony homara to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 12g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 6,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mielona papryka, ogony homara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1091 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogony Homara Z Grilla, Ogony Homara Pieczone, oraz Ogony homara pieczone dla 2.
Instrukcje
Umieść ogony homara na blasze do pieczenia. Ostrym nożem lub nożycami kuchennymi ostrożnie przycinaj wzdłuż górną stronę muszli homara. Odciągnąć muszle lekko, i doprawić mięso równymi ilościami masła, papryka, sól, i biały pieprz.
Ogony homara Broil aż lekko rumiane i mięso homara jest nieprzezroczyste, o 5 do 10 minut.
Udekoruj cytrynowymi klinami do podania.