Jajko z kiełbasą-faszerowane papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jajko z kiełbasą nadziewane papryką spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, cebula, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Faszerowana Kiełbasą, Kiełbasa Faszerowana Papryka Bananowa, oraz Kiełbasa Wędzona-Papryka Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 400 [°].
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj kiełbasę i cebulę, gotuj, aż cebula będzie miękka i kiełbasa jest w pełni ugotowana.
Umieść połówki papryki pokrojonej bokiem na wyłożonej folią blasze do pieczenia lub w szklanym naczyniu do pieczenia. Papryka filetowa z mieszanką kiełbasek.
Piec przez 10 minut, wyjąć z piekarnika i ostrożnie rozbić jajko na każdą paprykę. Doprawić solą i pieprzem. Powrót do piekarnika i gotować, aż białka są ustawione, o 10 protokół.
Podawać na gorąco z piekarnika udekorowanego natką pietruszki.