Jajko Makaron Scramble
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc daj jajko makaron Scramble spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cynamon, rodzynki, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, Makaron buraczany, awokado i omlet Fetanowy (lub jajecznica), oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami opakowania i osuszyć w durszlaku; nie spłukiwać. Grubo posiekać makaron.
W małej misce wymieszać cukier i cynamon i odstawić.
Połącz jajka, mleko i sól w misce; użyj widelca, aby ubić, aż dobrze wymieszane.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać makaron i rodzynki i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać i gotować, scrambling aż jajka są gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Na wierzch posypać cynamonem-cukrem i podawać na ciepło.