Jajka zapiekane z boczkiem

Jajka zapiekane z boczkiem
Jajka z boczkiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 57 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz boczek, liście pietruszki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Zapiekane Boczkiem, oraz Jajka Zapiekane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w 3-do 4-qt. patelnię i dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć o 1 cal. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło tak pęcherzyki pękają powierzchni tylko od czasu do czasu. Gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić jajka, przykryć zimną wodą i odstawić do ostygnięcia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
3
Tymczasem, w 8-do 10-in. patelnia na średnim ogniu, wymieszać boczek, aż chrupiące i brązowy, o 3 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki, aby osuszyć. Kruszyć, gdy jest chłodno. Rezerwa 1 łyżka. tłuszcz z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Skorupki jaj i przeciąć na pół wzdłuż. Żółtka przekładamy do małej miseczki i rozgniatamy widelcem, wtapiając w tłuszcz boczkowy, kwaśną śmietanę i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MusztardaMusztarda
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj ostry sos i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
SólSól
6
Miksturę żółtkową podzielić na białka. Wierzch z boczkiem i pietruszką tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Białka JajBiałka Jaj
BoczekBoczek
żółtko Jajażółtko Jaja
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn