Jajka Zapiekane Boczkiem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Boczek Deviled jajka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, zieloną cebulę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Zapiekane Boczkiem, oraz Jajka zapiekane z boczkiem.
Instrukcje
W 8-do 10-calowej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, obracając plastry w razie potrzeby, aż rumiane z obu stron i chrupiące.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokruszyć boczek.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; delikatnie wyjąć żółtka i umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem, następnie wymieszać z majonezem, zieloną cebulą, musztardą i pokruszonym boczkiem, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Łyżką lub rurką około 1 łyżki mieszaniny żółtka do zagłębienia każdej połowy białka jaja.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 4 godzin.