Jajka Zapiekane Boczkiem
Przepis boczek Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, szalotki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Zapiekane Boczkiem, oraz Jajka zapiekane z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 12 dużych jaj w dużym rondlu; dodaj wodę do przykrycia o 1". Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zdjąć z ognia.
Przenieś jajka do miski z lodowąi pozostaw do całkowitego ostygnięcia, około 10 minut; obrać. Połówki wzdłuż i usunąć żółtka.Grubo posiekać 3 plastry boczku. Cook Ina średnia patelnia na średnim ogniu untilbrowned i chrupiące.
Przełożyć boczek do papertowels. Przecedzić kapiące przez drobnoziarniste oczka do małej miski.
Dodaj roztopione masłojeśli potrzebne do pomiaru 2 łyżki stołowe.
Drobno utrzeć żółtka, tłuszcz boczku (i / lub masło), 1/3 szklanki majonezu, 2 łyżeczki musztardy Dijon i 1 łyżeczkę szalotki w średniej misce. doprawić solą koszerną i świeżo zmielonym pieprzem.
Przenieść do dużej zamykanej zamrażarki, a następnie odciąć 1/2" OD 1 rogu. Wymieszać na biało; udekorować cienko pokrojonymi szalotkami i boczkiem.