Jajka z zawiązanymi oczami na kaszy czosnkowo-Cheddarowej
Jajka z zawiązanymi oczami na czosnku-Cheddar kasza jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól, kaszę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako posiłek z południa. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Cheddar kasza czosnkowa z jajkami sadzonymi, Kasza z kiełbasą i cheddarem z jajkami sadzonymi, oraz Czosnkowo-Cheddarowy Kasza Suflet.
Instrukcje
Aby przygotować kaszę, połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; utrzymuj ciepło.
Aby przygotować jajka, podgrzej małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Rozbić 2 jajka na patelni; gotować 1 minutę lub do momentu, aż białka są ustawione.
Dodaj 1/4 szklanki kostek lodu do patelni; przykryć i gotować 2 protokół lub aż jajka są gotowe.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 jajkami i 1/4 szklanki lodu.
W razie potrzeby udekoruj czarnym pieprzem i szczypiorkiem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.