Jajka z pieczarkami i Chardą Szwajcarską
Need a bezglutenowa, pierwotna i דל פחמימות,zna przystawka? Jajko z pieczarkami i boczkiem szwajcarskim może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka grzybów cremini, masło, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, Jajka pieczone ze szpinakiem i Chardą Szwajcarską, oraz Boćwina, Fasola Szparagowa I Grzyby-Gotowane Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 i lekko posmaruj 4 1/2 szklanki ramekinów. Na średniej patelni roztopić 1 łyżkę masła.
Dodać grzyby i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości i po prostu zaczyna brązowieć, o 4 protokół.
Dodać liście boczku i bulionu i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zwiędną, 2 do 3 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Łyżka warzywa do ramekins. Crack 2 jaja do każdego ramekin.
Do każdego dodać 1 łyżkę śmietany i posypać 1/2 łyżki parmezanu.
Piec około 13 minut, lub do momentu, aż białka są po prostu ustawić.