Jajka Truflowane wolno gotowane z grzankami Brioche
Wolno gotowane Truflowane jajka z grzankami Brioche to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brioche, olej truflowy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Truflowana Brioche grillowane gęsi z pomidorowym Bisque, Zupa kalafiorowa z grzankami Truflowymi, oraz Jajka Wolno Gotowane.
Instrukcje
Rozgrzać masło na małej patelni na średnim ogniu, aż piana opadnie.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zrezygnują z większości swojego płynu i są miękkie i zaczynają brązowieć. Przełożyć do małej miski i odstawić.
Jajka i mleko ubić lekko w małym rondlu 1-quart.
Dodać olej truflowy i około 4 szczypty soli. Na małym ogniu stale mieszaj jajka drewnianą szpatułką, utrzymując kontakt z dnem patelni. Kiedy jajka zaczną się łączyć, dodaj grzyby. Za około 5 minut jajka będą kremowe, miękkie i gotowe do podania. Najlepiej jeść łyżką, z grzankami brioche obok (lub stos jaj na grzance).