Jajka Szkockie
Scotch Eggs wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi napój. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chude mleko, ziemniaki do pieczenia, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jajka Szkockie, Jajka Szkockie, oraz Jajka Szkockie.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 15 minut lub do miękkości; odcedzić.
Przełożyć do miski; ubić ziemniaki na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będą gładkie.
Dodać serek śmietankowy i kolejne 4 składniki; dobrze ubić.
Jajka ugotowane na twardo pokroić na ćwiartki. Uformuj 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków wokół każdej ćwiartki jajka, tworząc kształt jajka.
Posmaruj każdą z białek; zwiń w okruchy krakersów.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 5 minut lub aż zbrązowieje.
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw. Ułóż szparagi w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Okładka; steam 7 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Połączyć śmietanę i 3 kolejne składniki; wymieszać. Aby podać, ułóż 3 szparagi i 3 ćwiartki z pieczonego jajka na każdym z 4 talerzy serwujących wyłożonych sałatą. Każdą porcję wymieszać z 3 łyżkami śmietany.
W razie potrzeby udekoruj posiekanym świeżym szczypiorkiem.