Jajka Sadzone
Jajka sadzone mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 16G tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Szkockie jajka-co może pokonać jajka na twardo smażone w głębokim tłuszczu po pokryciu kiełbasą, Jajka zięcia: Tajskie smażone jajka na twardo w sosie z tamaryndowca, oraz Smażony ryż z wiosennymi warzywami i jajkami sadzonymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W 7-lub 8-w. patelnia lub patelnia do omletów, roztop masło na średnim ogniu. Rozbij jajka pojedynczo na filiżankę lub spodek z kremem, a następnie delikatnie wsuń na patelnię. Natychmiast zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotuj powoli, aż białka całkowicie się zestali, a żółtka zaczną gęstnieć.
W przypadku jajek słoneczną stroną do góry przykryj patelnię i gotuj, aż żółtka zgęstnieją, ale nie będą twarde. W przypadku jajek fastrygowanych podczas gotowania należy łyżką masła na patelni nad jajkami. Aby uzyskać zbyt łatwe jajka, ostrożnie obróć jajka, aby ugotować obie strony, ale nie przykrywaj patelni.