Jajka Po Włosku
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Włoski styl Deviled Eggs może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, parmezan, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Anchois & Italian Parsley Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Cajun Style Deviled Eggs # SundaySupper.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i umieścić żółtka w misce i rozgnieść widelcem. Odstawić parmezan i szczypiorek do dekoracji.
Resztę wymieszać z żółtkami wraz z prosciutto, zielone oliwki, czerwona papryka, musztarda Dijon, śmietana, majonez, ostry sos, czosnek w proszku i pieprz. Łyżka mieszaniny żółtka z powrotem do połówek białka jaja.
Dekoruj parmezanem i szczypiorkiem.