Jajka Po Meksykańsku
Jajka w stylu meksykańskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 542 kalorie, 31g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz tortille kukurydziane, jeden 16-uncja słoik salsa, jeden 15-uncja może pinto, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasola i jajka po meksykańsku, Meksykańskie jaja w gnieździe {Światowy Dzień jaja}, oraz Jaja Sardou (jaja gotowane po Nowojorsku z karczochami, szpinakiem i holenderskim jedzeniem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 250 F. tortille owinąć w folię i umieścić w oven.In rondel, na średnim-małym ogniu, podgrzać beans.In duża patelnia, na średnim ogniu, doprowadzić sos enchilada lub salsa na wolnym ogniu. Rozbić jajka na patelni. W przypadku cieknących żółtek, wierzchy jaj pozostawić Odkryte; w przypadku jędrnych żółtek łyżkę sosu na wierzch. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 7 minut. Top każdej tortilli z niektórych fasoli, jajka, sos lub salsa, Cheddar, szalotki (jeśli używasz), sól, i pieprz.